lunes, 27 de enero de 2014

JOC MULTIMÈDIA.MALAKOFF

Aquest es el títol triat per el nostre treball multimèdia. Després de fer una preses de decisions ens vam centrar amb la història del vaixell Malakoff, enfonsat en terres menorquines. Vam creure que a partir d’aquesta història es podria realitzar un treball multimèdia molt atractiu i ple d’aprenentatges. El grup destinatari d’aquest joc és 6è E.I.
Amb aquest projecte, pretenem que els infants adoptin un paper actiu en tot moment, que es sentin motivats i sobretot que la història els apassioni i els desperti les ganes de descobrir i investigar. Aquest joc multimèdia serà una gran eina educativa, ja que per una  banda respectarà els diferents ritmes dels infants, tenint en  compte la diversitat de l’alumnat, i ajustant-se a les individualitats dels alumnes, i per altra banda, l’infant aprendrà de manera lúdica, el que li suposarà una experiència enriquidora i gratificant.
Per finalitzar, dir que ha estat tot un gust compartir aquesta experiència amb les meves companyes.  El projecte ens ha portat moltes hores de feina, però el resultat final ha estat espectacular.  Aquesta és la portada del multimèdia.


.

No hay comentarios:

Publicar un comentario