martes, 15 de octubre de 2013

PROJECTE EDUCATIU TIC, CP. CAN CANTÓ

Can cantó, és una escola d’Eivissa, que a posat en marxa un projecte educatiu, que tracte de les noves tecnologies. És un projecte, força interessant, ja que podem observar al blog, unes grans activitats relacionades amb les noves tecnologies.
Aquest centre educatiu, té un projecte pioner i ben assentat. És important tenir ben clar els objectius que es volen assolir i transmetre, per tal d’arribar a poder realitzar un projecte de qualitat i atractiu per a tota la comunitat educativa.
Aquest projecte , crec que s’ha pogut dur a terme, gràcies a la bona gestió dels recursos, tant humans com materials. Els mestres s’han anat formant dins aquest àmbit, això fa que els infants aprenguin amb més gust, ja que els mestres estan més segurs amb les noves tecnologies.
Aquest projecte, immergeix als infants i mestres a les noves tecnologies. Els infants coneixen i saben utilitzar tot tipus de  programes, de manera lúdica. En el blog, es poden observar les diferents activitat que realitzen, com programes de ràdio, contes digitals, cartes, etc.

Penso, que és possible poder dur a terme un projecte d’aquestes característiques, tenint ben clar el que es vol transmetre i amb l’ajuda de la comunitat educativa. Els mestres hauríem d’apostar i llevar pors, per tal de poder avançar en aquest àmbit que ens pot oferir grans descobriments i aprenentatges.

No hay comentarios:

Publicar un comentario